Jiashan Gangping Machinery Co., Ltd.

  • China Jiashan Gangping Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiashan Gangping Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiashan Gangping Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Jaarlijkse omzet: >100
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

De Machinesco. van Jiashangangping, Ltd wordt gevestigd in de frontlijn bij Yangtze-Rivier Delta Economische Cirkel. Dit bedrijf is bijna nul-afstand aan Shanghai en het is slechts 90 km vanaf zowel Hangzhou als Suzhou. Met zulk een strategische plaats, is het vervoer rond het bedrijf zeer geschikt.

Als productiebasis voor de glijdende dragende industrie, is de zeer belangrijke nadruk van onze fabriek de uitstekende productkwaliteit, de geoptimaliseerde productiekosten en de goede naverkoopdienst. Onze fabriek is ook geëngageerd aan de toepassing en de bevordering van vernieuwde producten, nieuwe materialen en high-tech onderzoek geweest. Wij onophoudelijk verbeteren het niveau en het beeld van de onderneming. Door de volledig integratie van de voordelen van de groep, kunnen wij de hoogstaande, goedkope, en goede diensten verlenen om aan de behoeften van buitenlandse klanten te voldoen.

De productportefeuille van onze fabriek behandelt vijf categorieën, 20 reeksen en duizenden specificaties. De productieprocessen worden goed gecontroleerd en nauwkeurig gekwantificeerd voor elke details. De productie wordt ook strikt uitgevoerd onder het ISO9001-kwaliteitsborgingsysteem.

Product App

wegens de combinatie kenmerken en de prestaties van het materiaal, wordt het CCB-product wijder gebruikt en dan het algemene zelflooppaslager gepopulariseerd. Thin-walled structuur, klein volume, lichtgewicht, geschikt om de de EU-koker te gebruiken. Gebaseerd op de materiële eigenschappen van het PTFE-mengsel van slijtage het laagcf is het product geschikt want het moeilijke onderhoud niet kan worden gevuld of moeilijk bij te tanken, geen oliesmering en minder gelegenheden van de oliesmering. Tijdens het gebruiken, vormt het PTFE-mengsel een overdrachtfilm om de malende schacht te beschermen om het fenomeen van de het bijten schacht te vermijden. PTFE-het mengsel heeft uitstekende slijtageweerstand en lage wrijvingcoëfficiënt, en de hoeveelheid elastisch-plastiek, de spanningsdistributie in een brede contactoppervlakte, om de lagercapaciteit van het product (zie de EU) te verbeteren, zodat is het de EU-product geschikt voor omwenteling, schommeling, as glijdend etc….

 

de automobielindustrie

 

De typische toepassingen in deze industrie omvatten:

Het gaspedaal, rem, koppelingspedaal, spiegel het aanpassen mechanisme, wisser, vensterheftoestel, schuifdakmechanisme, bedieningshendel, autodeur sluit, de zetelveiligheidsgordel die van de deurscharnier mechanisme spannen, die mechanisme, schokbreker, schokbreker, motorcarburator, boomstam, kapscharnier, horizontale trekkrachtstaaf en bal, gaspedaalklep, bedieningshendel, sturend apparaat, de lenteplaat etc… regelen.

 

 

Landbouwmachines en voedselmachines

De tractor, combineert, (hooi, stro, enz.) verpakkingsmachine, dringende machine, het materiaal van de vleesverwerking, aardappelmaaimachine, spuitbus, korreldroger, plantend materiaal, brouwend materiaal, etc….

Bouwmachines, vervoermachines

Graafwerktuig, hydraulische liften, concrete mixer, vorkheftruck, hydraulische cilinder, riemspanner, kraan, mortiervrachtwagen, palletvorkheftruck, pneumatische lift, bulldozers, roltrappen, gangen, zware aanhangwagens, vloeibaar infusieapparaat, zijlaadmachine etc….

Huishoudapparaten, commerciële elektrische apparaten, het ziekenhuismateriaal

Airconditioners, stofzuigers, wasmachines, naaimachines, wasmachines, ijskasten, het kopiëren machines, printers, scanners, de systemen van de postverwerking, brieven sorterende apparaten, tandmateriaal, Röntgenstraalmateriaal, werkende lijsten, etc….

De hydraulische industrie

Airconditioners, stofzuigers, wasmachines, naaimachines, wasmachines, ijskasten, het kopiëren machines, printers, scanners, de systemen van de postverwerking, brieven sorterende apparaten, tandmateriaal, Röntgenstraalmateriaal, werkende lijsten, etc….

Andere toepassingen

Fiets, motorfiets, hulpmiddelen, garen die machine stomen, die zaag, snijmachine, textielmachine, breiende machine, knoopmachine, verpakkingssysteem, mechanisch materiaal, glas productiemateriaal, etc… vergelden.

Laat een bericht achter