Profiel QC

Zes factoren hadden op het dragen van het leven betrekking:

(1) laad [de Lading P van N/mm2]

Groter is de lading, is de dragende levensduur kort; de ladingsschommeling is groter, is de invloed bij het dragen van het leven groter, is het dragende leven kort; in elk geval, kan de maximumlading niet het maximum overschrijden - de toelaatbare theorie van de ladingswaarde. De ladingsgrootte is gelijk aan de daadwerkelijke werkende die lading door het ontworpen gebied van het lager wordt verdeeld, en de formule is P=F/(D*B).

(2) snelheid [m/s] de waarde van V en PV

Het dragende leven hangt van de grootte van de PV waarde af, d.w.z., de daadwerkelijke lading [N/mm2] V en het glijdende snelheids [m/s] P product, PV waarde is kleiner, langer het dragende leven.

(3) temperatuur [oC] T

Het dragende leven hangt ook van de temperatuur van het lager af, zodat zouden de kenmerken van de hittedissipatie van de relevante componenten moeten worden overwogen wanneer het ontwerpen van typeselectie.

(4) de oppervlakteruwheid van de malende delen

De ruwheid van de contactoppervlakte tussen Ra0.2~Ra0.8 moeten zou zijn, kan het dragen in de assemblage en het gebruik van het proces geen scherpe media schade aan de het werk oppervlakte van het lager hebben.

(5) op de grondoppervlakte van materiële componenten, het malen is de ruwheid van de delenoppervlakte één van factoren die de levensduur van de schachtkoker beïnvloeden, vereist het bereiken van minder dan of gelijk aan 0,4 Mu Ka A.M.-oppervlakte in normale omstandigheden.

(6) andere factoren zoals het ontwerp van de dragende zetel, de smeringsvoorwaarden, etc….

Laat een bericht achter